بالاخره هزینه راه‌ اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟

شروع به شغل  وبلاگ

بسیاری از مردم، هنگامی که تصمیم به کسب درآمد از اینترنت مشابه ساخت فروشگاه اینترنتی می‌گیرند، دنبال این هستند که ببینند، قیمت طراحی سایت فروشگاهی چه چیزی به‌صرفه‌تر است و چقدر باید هزینه کنند. اول بگذارید خیالتان را راحت کنم، که خرج طراحی سایت فروشگاهی، بسیار کمتر از راه‌اندازی فروشگاه در یکی از خیابان‌های تهران است! 

 

اما همانطور که می‌دانید، روش‌های متفاوتی برای راه‌ اندازی فروشگاه اینترنتی، همانند طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی، اضافه کردن افزونه‌های فروشگاهی به بعضی از سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس و به کارگیری فروشگاه ساز هستی دارد. هزینۀ استفاده از هر کدام، متفاوت است. ( از 400 هزار تومان الی 100 میلیون تومان! ) پس بیایید خرج هر شیوه را جداگانه رسیدگی کرده و یک جمع‌بندی کلی داشته باشیم.

 

هزینه طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی 

منظورم از طراحی سایت اختصاصی و ساخت فروشگاه، مراجعه به شرکت‌های طراحی سایت و سفارش طراحی یک سایت فروشگاهی است. این شرکت‌ها اگر کارشان صحیح باشد، کدهای سایت شما را، از صفر می‌نویسند (بدون کپی کردن!) و برای‌ شما، یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی و یک قالب مخصوص خودتان می‌سازند.

 

هزینه ساخت سایت فروشگاهی

 

هزینه طراحی سایت فروشگاهی به‌صورت اختصاصی، بیشتر از سایر روش‌هاست. علاوه بر این، تعرفۀ مشخصی ندارد. مثلاً ممکن است شرکتی برای ساخت فروشگاه اینترنتی، 50 میلیون تومان پول بگیرد و کمپانی دیگری همان سایت را با 10 میلیون تحویل‌تان بدهد. بر اساس پسینیان اطلاعاتی که خودم از رفقا پرکار در این زمینه به دست آوردم، حداقل خرج راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی با امکانات عمومی (نه خیلی پیشرفته) مبلغی نزدیک 10 میلیون تومان است. این مبلغ برای فروشگاه‌های مترقی تا مبلغ 100 میلیون تومان هم می‌رسد. البته همانطور که گفتم تعرفه و بها مشخصی در این بازار هستی ندارد و ممکن است مبالغی بیش از این نیز در برخی شرکت‌ها تقاضا شود!

 

درباره حمایت این وب‌سایت‌ها هم، معمولاً یک سنه نخست مجانی است، ولی از سال دوم به بعد، باید سالانه مبلغی نزدیک 500 یا 600 هزار تومان پرداخت کنید.

 

هزینه طراحی فروشگاه اینترنتی با کمک CMS آماده

با سیستم‌های مدیریت درونمایه یا همان CMS آشنایی دارید؟ اگر نه، مقالۀ «هرآنچه که باید دربارۀ سیستم‌های مدیریت درونمایه بدانید» را بخوانید؛ در این مقاله، انواع سیستم‌های مدیریت محتوای سایتی و فروشگاهی را بررسی کرده‌ایم.

 

اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای ساخت فروشگاه بهره‌گیری کنید، باید یک پلاگین (افزونه) فروشگاه ساز به اسم ووکامرس روی سیستم مدیریت درونمایه نصب کنید الی یک فروشگاه به سایت‌تان اضافه شود. خود من این روش را اصلاً توصیه نمی‌کنم، مگر اینکه بخواهید فروشگاه خیلی کوچکی با تعداد محصولات محدود بسازید. می‌دانید چرا؟

 

چون افزودن افزونه‌های گوناگون به سایت، سپس قرار دادن محصولات متعدد در آن، سرعت سایت را کم می‌کند و این یک تهدید جدی برای سایت‌تان است؛ چرا که کاربران به هیچگونه سایت‌های کند و اعصاب خردکن را دوست ندارند.

 

قیمت ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس به فاکتورهای مختلفی پیوستگی دارد. خویش سیستم مدیریت محتوای وردپرس رایگان است، اما قیمت افزونه‌ها و موارد جانبی که باید برای آن جاسازی کنید الی یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید عبارتند از:

 

 

برای اطلاع از هزینه همۀ دامنه‌ها، جدول پایین را برای شما پیمان داده‌ایم.


akhbar tecnolozh10

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : فروشگاه ,سایت ,طراحی ,هزینه ,مدیریت ,اینترنتی ,فروشگاه اینترنتی ,طراحی سایت ,سایت فروشگاهی ,سیستم‌های مدیریت ,هزینه طراحی ,سیستم مدیریت محتوای ,هزینه طراحی فروشگاه ,طراحی فروشگاه اینترنتی ,مدیریت محتوای وردپرس
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سايت تخصصي تي سي ست علیرضا عبداله زاده نوشته های سنجاق قفلی وبلاگ شورای دانش آموزی آموزشگاه شهید استکی مشاور املاک علی کریمی یو پی اس apc Amanda چاپ تبلیغات مشهد